Η εταιρεία

Για πάνω από μισό αιώνα η εταιρεία μας πρωτοπορεί στη κατασκευή και το εμπόριο επίπλων. Ιδρύθηκε από τον Ευθύμιο Σαριγγαλά στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και σήμερα πλέον διοικείται από την τρίτη γένια.

Ξεκινώντας από ένα μικρό ξυλουργείο κατακτώντας την τέχνη της επιπλοποιίας, το ταλέντο, το μεράκι και το πάθος για την κατασκευή του επίπλου οδήγησε στη ταχύτατη ανάπτυξη μας και σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2500 τμ στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 επεκταθήκαμε σε εκθεσιακούς χώρους στο κέντρο της πόλης 1200 τμ.

Παρακολουθούμε τη διεθνή αγορά και ενημερωνόμαστε για τις τάσεις του design. Προτεραιότητά μας είναι να ανανεώνουμε τα προϊόντα μας και να σας προφέρουμε λύσεις που όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και αναβαθμίζουν το βιωτικό σας επίπεδο.

Η αυθεντικότητα, η αξιοπιστία και η προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών, μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Η αγάπη μας για το έπιπλο και η ικανοποίηση του πελάτη, μας ωθούν να συνεχίζουμε το όραμα του ιδρυτή μας με αρωγό το εκτεταμένο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών στο χώρο του luxury, ποιοτικού επίπλου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Showroom

Το ιδιόκτητο showroom μας, σε ένα επιβλητικό κτήριο επί της Συγγρού & Καποδιστρίου, βρίσκεται στην πιο κεντρική αρτηρία της πόλης με εύκολη πρόσβαση. Οι μοναδικές συλλογές μας εκτίθενται σε 3 διαφορετικά επίπεδα με άνεση χώρου, παρέχοντας ποικιλία σε σχέδια και υλικά κατασκευής καθώς και πληθώρα επιλογών σε υφάσματα.

Outlet

Σε μια έκταση 2500τμ στο 4ο χλμ Τρικάλων - Μεγάλων Καλυβίων ξεκίνησε να χτυπάει η καρδιά της εταιρείας μας στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Σήμερα εξυπηρετεί τις ανάγκες μας για την στέγαση του Outlet και συνοδευτικού αποθηκευτικού χώρου.

Έπιπλα Καρδίτσα

Έπιπλα Καλαμπάκα

Έπιπλα Τρίκαλα

Έπιπλα Νεοχώρι

Έπιπλα Μέτσοβο

Έπιπλα Καρδίτσα

Έπιπλα Καλαμπάκα

Έπιπλα Τρίκαλα

Έπιπλα Νεοχώρι

Έπιπλα Μέτσοβο